Pandia yrityksenä

Pandia Oy on talouden suunnitteluun ja analysointiin erikoistunut ohjelmistoyritys. Kehitämme omia SaaS-pohjaisia tuotteitamme rahoituksen hallintaan, hankesalkun hallintaan, budjetointiin ja liiketoiminnan raportointiin, analysointiin ja simulointiin.

Taloustuotteitamme ovat Pandia Finance – edistyksellinen järjestelmä rahoituksen hallintaan ja rahoitussalkun simulointiin, Pandia Budgeting – työkalu budjetointiin ja talousraportointiin, Pandia Analysis – tuote toiminnan analysointiin ja Pandia Investment – tuote hankeportfolion hallintaan ja rakentamisen tiedonantovelvollisuuden automatisointiin.

Tärkein palvelemamme toimiala on kiinteistöala, jolle kehitämme talousjärjestelmiemme ohella myös kiinteistöjen energiatehokkuuden hallintaan ja älykkääseen kunnossapitoon liittyvää Leanheat-konseptia (www.leanheat.com). Sen tavoitteena on olosuhdemittaroinnin ja tekoälyn avulla tehostaa lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien toimintaa sekä tarjota uusia työkaluja älykkääseen, prediktiiviseen kunnossapitoon. Tutustu konseptiin tarkemmin Leanheatin omilla nettisivuilla.

Referenssit_marraskuu2016