Hallitse lainoja, johdannaisia ja vakuuksia tehokkaasti

Mallinna kaikki instrumentit helposti

Syötät vain muutaman perustiedon lainoista, vakuuksista ja johdannaisista. Tuki löytyy myös eksoottisimmille instrumenteille. Konsernin sisäiset lainat mallintuvat helposti yhtenä instrumenttina.

Kohdista yhtiöille ja kustannuspaikoille

Kohdista lainat ja muut rahoitusinstrumentit oikeille laskentakohteille tai pilko ne osiin useammalle kustannuspaikalle. Näin säästät sekä sisäisen laskennan, että kirjanpidon aikaa.

Korkotiedot päivittyvät automaattisesti

Päivittäin muuttuvat korkotiedot päivittyvät automaattisesti ilman erillistä markkinatietopalvelua (esim. reuters, bloomberg). Lainojen ylläpito on siis vaivatonta ja tiedot aina ajan tasalla.

Kirjanpito- ja maksatussiirrot

Siirrä valmiit tositteet ja siirtyvät erät vaivattomasti maksatukseen ja kirjanpitoon. Muiden integraatioiden kuten budjetointiliittymien avulla säästät työaikaa entisestään.

Lainasalkun raportointi joustavasti ja monipuolisesti

Kattava ja joustava raportointi

Laaja raporttivalikoima takaa, ettei päätöksiä tarvitse tehdä sokkona. Avaa raportti ja poraudu asioiden ytimeen.

Tiedot haluamassasi muodossa

Tulosta mikä tahansa raportti- tai listaus suoraan exceliin tai pdf:ään ja jatka tiedon jalostamista tai viestintää mielesi mukaan.

Suodata raportteja lennossa

Voit tarkastella ensin vaikka koko lainasalkun tietoa ja tämän jälkeen porautua syvemmälle tai rajata näkökulmaa suodattamalla raporttien sisältöä.

Ryhmittele raportteja salkutustiedoilla

Käytä lainojen ryhmittelyssä mitä tahansa liitännäistietoa, kuten kustannuspaikkoja tai salkutustietoa. Voit siis tarkastella lainatietoja aina kulloinkin olennaisesta näkökulmasta.

Simuloi rahoitussalkkua 100% tarkkuudella

Simulaatio muutamassa sekunnissa

Luo graafisella työkalulla korkosimulaatio. Näet välittömästi tarkan ennusteen rahoituksen kassavirroista, keskikorosta, korkosidonnaisuusajoista ja muista tärkeistätunnusluvuistasi.

Mitä voit raportoida, voit myös simuloida

Raportit ja simulointi kulkevat käsi kädessä. Voit aina vaihtaa näkökulman peräpeilistä etuvaloihin vain parilla klikkauksella.

Käytä automaattisia ennusteita

Jos et ole aivan varma ekonomistin taidoistasi, voit käyttää esim. markkinaennustetta oman simulaatiosi pohjana.

Vertaa simulaatiota budjettiin

Simulointi on oiva työkalu toteumaennusteen ja talousarvion vertailuun budjettikaudella. Vastaako budjetti päivitettyä simulaatiota myös kauden puolivälissä?

Analysoi johdannaissopimuksia

Analysoi esimerkiksi koronvaihtosopimusten tai termiinien vaikutusta kustannuksiin, kassavirtoihin ja riskitasoon. Optimoi riski- ja kustannustasosi.

Tunnista kalliit lainat ja konvertoi ne

Onko lainasalkussasi epäedullisia lainoja, jotka kannattaisi konvertoida? Työkalun avulla tällaiset lainat on helppo tunnistaa ja konvertoida pois.

Nopea käyttöönotto ja varma palvelu

Sovittu aikataulu ja hinta

Pidämme kiinni lupauksistamme. Käyttöönotot tehdään avaimet käteen periaatteella, kiinteään hintaan ja aikataulussa. Tavallisesti käyttöönottoprojekti on ohi noin kuukaudessa.

Ei palvelimia eikä asennuksia

Tarjoamme työkalumme nettipohjaisena kokonaispalveluna (SaaS), jolloin asiakkaamme ei tarvitse miettiä teknisiä yksityiskohtia, kuten palvelimia, asennuksia tai päivityksiä. Me huolehdimme kaikesta puolestasi.

Dedikoitu asiakasvastaava

Dedikoitu asiakasvastaavasi ja palvelutiimimme omistautuvat täydellisen asiakastyytyväisyyden saavuttamiseen 100 prosenttisesti ja joka päivä.

Tietojen päivittäminen puolestasi

Kokonaispalveluun kuuluu myös perustietojen ylläpito. Päivittäin muuttuvat korko-, inflaatio- ja muut tiedot päivittyvät siis automaattisesti järjestelmään ja lainakorteille.