Laadi talousarviot tehokkaasti

Laadi budjetit helposti

Käytä automaattisia pohja-arvoja, syötä korotusprosentti tai luo budjetti tyhjältä pöydältä. Syötä kommentti, niin muistat budjetointiperusteet myöhemminkin.

Ymmärrä toteuma ennen kuin budjetoit

Analysoi toteumatietoa (esim. rullaava 12kk) rinnakkain budjettia laatiessasi. Vertaile kustannuspaikkoja toisiinsa ja poraudu aina laskujen kuviin asti.

Havaitse virheet automaattisesti

Budjetointi voi jakaantua satoihin kustannus-paikkoihin, jolloin virhealttius kasvaa. Pandia havaitsee automaattisesti yleiset virhetilanteet, kuten suuruusluokka- ja etumerkkivirheet.

Jaa budjetointivastuut

Kymmenienkin henkilöiden on mahdollista osallistua budjetointiin yhtäaikaisesti ilman esimerkiksi vanhentuneiden versioiden riskiä. Kukin henkilö budjetoi vain itselleen olennaiset kohteet.

Tarpeisiisi mukautettu budjetointimalli ja -prosessi

Budjetoi miten päin tahansa

Top-down, bottom-up, tavoitebudjetti, vyörytykset, koostamiset… you name it! Järjestelmä tukee käytännössä mitä tahansa lähestymistapaa budjetointiin.

Käytä loppuvuoden ennustetta

Budjetointi voidaan tehdä myös kaksivaiheisesti, jolloin prosessi alkaa loppuvuoden ennustamisesta ja jatkuu seuraavan vuoden budjetointiin. Ennustaminen voidaan myös automatisoida.

Automaattiset ennustemallit

Erilaisia matemaattisia malleja hyödyntäen voidaan luoda automaattisia ennusteita esim. loppuvuodeksi. Ennustemallit tehostavat ja tarkentavat budjetointia entisestään.

Budjetoi haluamallasi tarkkuustasolla

Voit laatia budjetit tiliryhmätasolla, tilitasolla tai tarkemmin. Eurojen sijaan voit myös budjetoida komponentteja, kuten energian kulutusta tai yksikköhintoja ja kappalemääriä.

Raportoi talousarvioita ja toteumia kattavasti

Toteumat automaattisesti kirjanpidosta

Integraatio kirjanpitoon on vakio-ominaisuus. Näin mahdollistetaan tehokas budjetointi ja luotettava sekä ajantasainen raportointi.

Seuraa budjetin toteutumista helposti

Talousarviovertailu on helppoa ja nopeaa. Näet raporteilla myös budjetointivaiheessa syöttämäsi kommentit, jolloin muistat vuodenkin päästä, mihin budjetti perustuu.

Koosta tietoa eri tarkastelutasoille

Voit lennossa koostaa kustannuspaikkojen raportteja yhteen tai porautua korkean tason raportista alemmalle tasolle. Raskaidenkin koosteraporttien avautuminen kestää vain noin sekuntin.

Suodata raportteja ja poraudu

Voit koska tahansa suodattaa raportteja esimerkiksi vastuuhenkilön tai alueen perusteella. Luvuista taas voit aina porautua asioiden ytimeen – aina laskujen kuviin asti.

Helpot työkalut budjetointiprosessin hallintaan ja valvontaan

Perusta budjettikausi hetkessä

Paina nappia ja järjestelmä valmistelee budjettikauden hetkessä. Halutessa jokainen budjettirivi saa automaattisen pohja-arvon, kuten ennusteen.

Käytä excel-oikopolkuja

Voit koska tahansa viedä budjettitietoja massoina exceliin ja viedä päivitetyt arvot takaisin. Useimmiten osa budjettiriveistä kannattaa syöttää massa-ajoina, jolloin toiminta tehostuu.

Seuraa ja valvo prosessin etenemistä

Voit seurata helposti koko prosessin valmiusastetta ja ottaa kantaa järjestelmän havaitsemiin mahdollisiin poikkeamiin.

Arvioi budjetoinnin laatua

Automaattisten laaduntarkkailutyökalujen avulla budjettien vahvistaminen tehostuu ja työn laadulle löytyy selkeät mittarit.

Nopea käyttöönotto ja varma palvelu

Sovittu aikataulu ja hinta

Pidämme kiinni lupauksistamme. Käyttöönotot tehdään avaimet käteen periaatteella, kiinteään hintaan ja aikataulussa. Tavallisesti käyttöönottoprojekti on ohi noin kuukaudessa.

Ei palvelimia eikä asennuksia

Tarjoamme työkalumme nettipohjaisena kokonaispalveluna (SaaS), jolloin asiakkaamme ei tarvitse miettiä teknisiä yksityiskohtia, kuten palvelimia, asennuksia tai päivityksiä. Me huolehdimme kaikesta puolestasi.

Dedikoitu asiakasvastaava

Dedikoitu asiakasvastaavasi ja palvelutiimimme omistautuvat täydellisen asiakastyytyväisyyden saavuttamiseen 100 prosenttisesti ja joka päivä.

Jatkuva datan laadunvalvonta

Raportoinnissa laadukas ”pohjadata” on kaikki kaikessa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset työkalut ja korkean palvelutason datan laadunvalvontaan.