Johtamisen tietojärjestelmä asiakas- ja toimialakohtaisiin tarpeisiin

Reaaliaikaista tietoa toiminnasta

Järjestelmä hakee uusimman datan tietojärjestelmistä esimerkiksi kerran päivässä tai tunnissa. Voit tehdä päätöksiä luotettavan ja reaaliaikaisen tiedon pohjalta.

Yhdistä tietoa useasta lähteestä

Pandia Analysis yhdistää tietoa esim. toiminnanohjausjärjestelmän eri moduuleista, laskunkierrosta, kirjanpidosta tai mistä vain haluat. Olennaista on päättää mikä tieto on johtamisten näkökulmasta tärkeää.

Analysoi tietoa graafisesti

Järjestelmässä on useita valmiita analysointityökaluja, joiden avulla datamassat heräävät eloon. Vasta jalostettu tieto mahdollistaa faktapohjaisen päätöksenteon.

Jatkojalosta tietoa excelillä

Paraskaan tuotteistettu analyysityökalu ei aina poista tarvetta informaation jatkojalostamiselle. Tulosta mikä tahansa raportti tai analyysi exceliin ja jatka työskentelyä kuten haluat.

Case: Käyttöaste- ja sopimustietojen analysointi kiinteistöalalla

 

1. Valitse haluamasi tunnusluku

Voit analysoida käyttöastetietoja useilla tunnusluvuilla. Esimerkiksi talous- ja neliöpohjaiset käyttöasteluvut antavat samaan asiaan kaksi näkökulmaa.

2. Tarkenna haluamaasi esitystapaa

Käytä valmiita vaihtoehtoja muokataksesi raporttia nopeasti vastaamaan käyttötarkoitusta. Esimerkiksi trendit on kätevä havaita käyttämällä liukuvia keskiarvoja.

3. Suodata raporttia miten päin haluat

Aloita analysointi vaikka koko yhtiön luvuista ja suodata raporttia sitten esimerkiksi tietyn ikäisiin kohteisiin tai aluetasolle.

4. Poraudu asuntotason tietoihin

Poraudu graafisesta esityksestä nappia painamalla huoneistotason tietoihin ja raakadataan. The devil is in the details!

Vie tiedot halutessasi exceliin

Jatka analysointia halutessasi excelin puolella. Voit myös viedä tiedot kätevästi powerpointtiin esimerkiksi hallituksen kokousta varten.

 

Tee toimenpiteitä ja säästä rahaa!

Mitäkö tästä kaikesta hyödytään? Havaitsemalla poikkeavat tilanteet ja trendit visuaalisesti ja viiveittä, voit tehdä entistä parempia päätöksiä ja esimerkiksi nostaa käyttöastetta.

Nopea käyttöönotto ja varma palvelu

Sovittu aikataulu ja hinta

Pidämme kiinni lupauksistamme. Käyttöönotot tehdään avaimet käteen periaatteella, kiinteään hintaan ja aikataulussa. Tavallisesti käyttöönottoprojekti on ohi noin kuukaudessa.

Ei palvelimia eikä asennuksia

Tarjoamme työkalumme nettipohjaisena kokonaispalveluna (SaaS), jolloin asiakkaamme ei tarvitse miettiä teknisiä yksityiskohtia, kuten palvelimia, asennuksia tai päivityksiä. Me huolehdimme kaikesta puolestasi.

Dedikoitu asiakasvastaava

Dedikoitu asiakasvastaavasi ja palvelutiimimme omistautuvat täydellisen asiakastyytyväisyyden saavuttamiseen 100 prosenttisesti ja joka päivä.

Jatkuva datan laadunvalvonta

Raportoinnissa laadukas ”pohjadata” on kaikki kaikessa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset työkalut ja korkean palvelutason datan laadunvalvontaan.