Avoimet työpaikat

Java Sensei

Etsimme sinua, Java Sensei. Haluat määrätietoisesti edetä ylimmän tason Java-kehittäjäksi. Tärkeintä ei ole nykyinen osaamistasosi vaan se millainen ihminen olet ja miten matkasi seuraavalle tasolle taitat. Odotamme että suhtaudut intohimoisesti matkan tarjoamiin haasteisiin. Saavutettuasi täydellisen valaistumisesi pystyt ajatuksen voimalla ratkaisemaan vaikeimmatkin Java-pulmat.

Sensein tasoa tavoitellessasi ymmärrät, että eteenpäin mentäessä yksilöitä tärkeämpää on yhteen hiileen puhaltava huipputiimi. Matka Senseiksi on pitkä, mutta sitä ei tarvitse käydä yksin. Tiukan paikan tullen autamme ¬- tai vaikka kannamme kuilujen yli. Odotamme samaa asennetta sinulta. Pandialla korkeampaa tajunnan tasoa ei tarvitse tavoitella yksin. Me kaikki etsimme sitä omilla alueillamme. Voit oppia meiltä paljon ja me haluamme oppia sinulta.

Lue lisää »

Pandia työpaikkana

Kehitä huipputuotteita, joilla mullistetaan maailmaa

Uusien asioiden tekemiseen tarvitaan taitavat ihmiset ja tekemisen meininki. Tiimissämme yhdistyvät korkea ammattitaito, vaativat tehtävät ja hauskanpito. Tältä pohjalta tuotamme asiakkaillemme SaaS-pohjaisia huipputuotteita, joilla muutetaan maailmaa. Uusimman lanseerauksemme (Leanheat) tavoitteena on tiputtaa 20% kiinteistöjen energialaskuista ja hiilipäästöistä. Tavoitteenamme on kasvaa pitäen kiinni pikkufirman vapauksista ja tekemisen meiningistä.

“With great power comes great responsibility” – Voltaire

Suhtaudumme työntekoon intohimoisesti ja odotamme sitä kaikilta ympärillämme. Pandia ei ole vain työpaikka, vaan luomme yhdessä jotain hienoa. Koska kehitämme täysin uusia innovaatioita, kohtaamme jatkuvasti myös täysin uusia haasteita – tämä tarjoaa upeat mahdollisuudet oppia ja kehittyä tiiminä.

Mahtavia ihmisiä, mahtava työpaikka

Yritys on osiensa summa – jokainen työntekijä on yksilö, jolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Luotamme ja kunnioitamme toisiamme. Tavoitteenamme on löytää jokaiselle oma optimaalinen paikkansa suhteessa omiin taitoihin ja mielihaluihin.

Työnteon ohella suhtaudumme intohimoisesti myös hauskanpitoon. Toimiston valot saattavat toisinaan olla päällä pitkään, mutta ohikulkijoiden arvailtavaksi jää, onko meneillään tiukka työnteko akuutin asian ratkaisemiseksi vai kenties normipäivän jälkeinen NHL15-turnaus.

Hardcore bisnesratkaisuja

java
spring
rest
hibernate
mysql
javacript
knockoutjs
wicket
struts
jquery
junit
selenium
clojure
html5

 

Kehitämme Java-pohjaisia ratkaisuja yrityksille, erityisesti kiinteistösijoittajille. SaaS-liiketoiminnassamme yhdistyvät markkinoiden parhaat toiminnallisuudet ja asiakaspalvelu. Asiakkaamme käyttävät ratkaisujamme mm. optimoidakseen miljardien eurojen pääomien käyttöä (Pandia Finance) tai säästääkseen Suomessa ydinreaktorin verran energiaa (Leanheat).

Käytämme ketteriä menetelmiä ja jatkuvaa integraatiota. Päätuotteemme on rakennettu Java EE:n ja Clojuren varaan – muita käyttämiämme teknologioita ovat esim. Spring, Hibernate, Wicket, MySQL ja Struts. Suhtaudumme intohimoisesti tuotteidemme suorituskykyyn – meidän on kyettävä jatkuvasti toimittamaan suorituskykyisiä ratkaisuja ilman tilaa virheille. Tämä motivoi työntekijöitämme tekemään parhaansa joka päivä.

 

Upeat edut

 

Joustavat työajat ja lomat
Konferenssimatkat vuosittain
Päivittäinen aamupalaetu ja lounarit
Valitset vapaasti työkalusi
Erinomaiset vakuutukset
Mahtavat työkaverit
Kirjaetu – rakastamme kirjoja
Säännölliset ”Fedex”-kehityspäivät
Vuosittainen kesätapahtuma
Viikoittaiset liikuntavuorot