Korjausrakentamisen suunittelu ja elinkaarihallinta TA-Yhtiöillä, kokemukset Pandia Investmentistä

Suomen Asiakaskokemukset Oy selvitti miten TA-Yhtiöiden ja Pandian pitkään jatkunut yhteistyö on edennyt. Lue Case-kuvaus alta tai suoraan kokemuksia.fi-portaalista.   Pandia Investment mahdollistaa korjausrakentamisen suunnittelun pidemmällä aikajänteellä TA-Yhtiöt käyttää laajasti Pandian erilaisia työkaluja. Korjausrakentamisen suunnittelussa toimii Pandia Investment, jonka avulla korjausten suunnittelu voidaan tehdä pidemmällä aikajänteellä kiinteistön elinkaaren... Lue lisää »

Lainojen hallinnasta raportoinnin ja budjetoinnin kehittämiseen VTS:llä, kokemuksia Pandian kanssa toimimisesta

Suomen Asiakaskokemukset Oy selvitti miten VTS-kotien ja Pandian yhteistyö on vaiheittain edennyt. Lue Case-kuvaus alta tai suoraan kokemuksia.fi-portaalista.   VTS-kodit, Sanna Mattila: ”Nyt voimme luottaa siihen, että data on oikeaa” VTS-kodit on yleishyödyllinen vuokranantaja, joka omistaa yhteensä noin 9000 asuntoa yli 170 kiinteistössä Tampereella. VTS-kodeilla on käytössään Pandia... Lue lisää »

Lainojen hallinta, budjetointi ja raportointi Y-Säätiössä, kokemukset Pandian eri tuotteista

Suomen Asiakaskokemukset Oy selvitti miten Pandian eri työkalut on vaiheittain otettu käyttöön 16 000 asuntoa omistavalle Y-Säätiölle. Lue Case-kuvaus alta tai suoraan kokemuksia.fi-portaalista.   Reaaliaikaista ja luotettavaa dataa Y-Säätiön ja Pandian yhteistyö alkoi noin kolme vuotta sitten. Vuosien varrella yhteistyö on laajentunut lainojen hallinnasta myös budjetointiin ja raportointiin.... Lue lisää »

Lainojen hallinta Avain Yhtiöissä, kokemukset Pandia Financesta

Suomen Asiakaskokemukset Oy selvitti puolueettomasti, miten Avain Yhtiöille vuoden 2016 lopulla toteuttamamme Pandia Finance käyttöönotto meni. Luea Case-kuvaus alta tai suoraan kokemuksia.fi-portaalista.   Avain Yhtiöt, Jan Harti: ”Pandia on ollut meille luotettava kumppani!” Avain Yhtiöillä on käytössään Pandian Finance –ohjelmistotyökalu, jonka avulla konserni hallitsee laina- ja vakuussalkkuaan.... Lue lisää »

Pandia on Kauppalehden Menestyjä ja Kasvaja 2016

Pandian liiketoiminta on kehittynyt viime vuodet varsin hyvään suuntaan! Asiakaskuntamme kasvoi vuonna 2015 vauhdikkaasti ja on jatkanut hyvää kasvua myös tänä vuonna. Suomen suurimmista 20:stä asuinkiinteistöomistajista jo 70% on Pandian asiakkaita. Erittäin suosittujen lainasalkun hallinnan työkalujemme (Pandia Finance) ohella johdon raportoinnin ja budjetoinnin järjestelmämme ovat uusien, mielenkiintoisten käyttöönotto-... Lue lisää »

Rakentamisen tiedonantovelvollisuus: IVG Polar valitsi Pandian!

IVG Polar valitsi Pandian rakentamisen tiedonantovelvollisuuden hoitamiseen. Käyttöönotto toteutettiin vuoden vaihteessa ja tuotantokäyttö alkaa vuoden 2016 alussa. Käyttöönoton tavoitteena on merkittävästi tehostaa urakkaraporttien lähettämistä verottajalle. Ilmoittaminen tehdään jatkossa automatisoidulla mallilla, jossa kaikki käsityö on viety minimiin. Lue lisää »

Pandia on Menestyjä 2015

Kauppalehti myönsi Pandialle ”Menestyjä”-sertifikaatin. Kuulumme Kauppalehden vertailussa parhaimpaan luokkaan. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Aiemmin Pandialle vahvistettiin myös Bisnoden AAA sekä Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -luokitukset. Hyviä juttuja!              Lue lisää »

Pandia ja Leanheat mukana Kiinteistömessuilla 18-20.11

Pandia ja Leanheat on mukana Kiinteistömessuilla 2015. Olemme näkyvillä Leanheatin ja Si-Tecnon yhteissändillä, osastolla 6f129. Tule tapaamaan meitä messuille, niin jutellaan lisää. Erityisfokuksemme tapahtumassa on Leanheat, eli Big Dataan pohjautuva energiahallinta ja kiinteistöjen ylläpidon automatisointi. Mikäli aihe kiinnostaa, varaa kanssamme jo etukäteen tapaamisaika – teet sen... Lue lisää »

Suomen suurimmat asunto-omistajat valitsivat jälleen Pandian rahoitussalkun hallintaan ja johdon raportointiin – markkinaosuus TOP20 asunto-omistajien joukossa jo 60%!

Kevät 2015 on ollut Pandialla vauhdikas. Alkuvuonna lainasalkun hallinnan, raportoinnin ja simuloinnin tietojärjestelmiämme on otettu käyttöön viidessä yrityksessä, jotka kaikki kuuluvat Suomen suurimman 20:n asunto-omistajan joukkoon. Nyt suurimmista asunto-omistajista yhteensä jo 60% käyttää Pandia Financea. Vuosi alkoi vauhdilla Avara Oy:n käyttöönottoprojektilla, jossa tavoitteena oli kehittää... Lue lisää »

Lehdistötiedote: Fortum ja Leanheat yhteistyöhön TA-Yhtymän ja Järvenpään Mestariasuntojen kanssa – kysyntäjoustolla älykkäämpää kaukolämpöä asuinkerrostaloihin

Fortum ja Leanheat kehittävät yhdessä asuinkerrostaloihin soveltuvaa kaukolämmön kysyntäjoustoratkaisua. Sen avulla on tarkoitus pienentää lämmityskustannuksia asumismukavuudesta tinkimättä. Ratkaisua pilotoidaan TA-Yhtymän ja Järvenpään Mestariasuntojen kymmenessä asuinkerrostalossa Espoossa ja Järvenpäässä keväällä 2015. Kysyntäjoustossa kerrostaloihin varataan  lämpöä edullisena aikana ja hyödynnetään se  esimerkiksi kylmänä talvipäivänä, kun energia... Lue lisää »

Pandia on AAA-luottokelpoinen

Bisnode vahvisti Pandialle AAA-luottokelpoisuuden, johon yltää alle 4% suomalaisista yrityksistä. Luokittelu kuvastaa Pandian liiketoiminnan vakautta ja tervettä pohjaa. Tavoitteenamme on koko ajan ollut kestäviin perusperiaatteisiin nojaava liiketoiminta – kaiken ytimessä on tyytyväiset asiakkaat ja kannattavasti kasvava liiketoiminta. Pandia on luokiteltu Bisnoden ohella myös Suomen Vahvimmat AAA... Lue lisää »

Lehdistötiedote: Hoas hakee säästöä energiakustannuksiin Leanheat-järjestelmällä

Suomen suurin opiskelija-asuntotoimija Hoas aloitti Leanheatin käyttöönoton 500 asunnossa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Järjestelmällä tavoitellaan merkittäviä säästöjä asuntojen energiakustannuksiin. Samalla Hoas liittyi mukaan Leanheatin ohjausryhmään. Hankkeen kokonaistavoitteena on entistä paremmat asumisolosuhteet ja jopa yli 20% kokonaissäästöt lämmityskustannuksissa. Leanheat-järjestelmää on pilotoitu vuoden 2014 syksystä lähtien kaikenikäisissä asuntokohteissa... Lue lisää »

Rakennusalan ilmoitusvelvollisuus: Elo valitsi Pandian tiedonantomenettelyn hoitamiseen!

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo valitsi Pandian rakennusalan ilmoitusvelvollisuuden hoitamiseen. Suomen kolmanneksi suurimmalla eläkevakuuttajalla on kiinteistösijoituksia yhteensä 2,7 miljardia, joista suorien kiinteistöjen osuus noin 2,2 miljardia. Rakennusalan ilmoitusvelvollisuus koskee Elolla yli 100:aa yhtiötä. Urakkaraportointiin osallistuu yhteensä noin 55 henkilöä sisältäen sekä Elon omaa että yhteistyökumppanien henkilöstöä.... Lue lisää »

Lehdistötiedote: Big data-ratkaisulla ydinreaktorin verran energiansäästöä – 4000 asuntoa mukana pilotissa

  Viiden suomalaisyrityksen yhteistyössä toteuttamassa Leanheat-konseptissa tavoitellaan 20 % energiansäästöä ja parempaa asumismukavuutta Suomen kerrostaloissa. Konseptissa kerrostalojen jokaiseen huoneistoon asennetaan langattomat lämpötila- ja kosteusanturit. Kertyvän tiedon pohjalta tehdään automaattista data-analyysiä, jonka tuloksia hyödynnetään asumismukavuuden parantamisessa ja säästökohteiden löytämisessä. Konseptia pilotoidaan vuosina 2014-2016 kaiken ikäisissä taloissa ympäri... Lue lisää »